Friday, June 10, 2005

bespren zaman jakpong

time tgh boring ni teringat pulak bespren aku masa aku kecik2 lu.mamat ni dok sebelah rumah aku.masa tu aku tinggal kat PC,klate (tmpt lahir aku).mmg kitorang ni rapat gile ah.kalo sahari tak jumpa mamat ni,mmg tak complete ar hari aku tu..hahaha mcm org bercinta lak. tapi masa tu aku kecik lagi dalam umo 4,5 tahun gitu.ade gak gamba kitorang kecik2 lu.aku mmg tak ramai sangat kawan rapat dulu sbb mak aku jarang kasik aku kluar rumah.nak main kena ajak kenkawan dtg umah.budak2 jiran rumah aku tu tak ramai yg lebih kurang baya aku.banyak yg taraf kakak n abang.
tapi tu dulu..dulu kiran..ms darjah baper ntah dia pindah umah pastu aku pun pindah gak.pindah sana pindah sini,situ sinun siya sialip...sampai da tak larat nak pindah dah.harap2 sg buloh ni my last place.aku pun da tak pernah jumpa dia lagi dah lepas tu.rupa dia pon aku tak leh nak bayang camane.
cuma de sekali tu aku de naik komuter.sekali terpandang kat mamat yg dok berdiri kat pintu komuter..lama aku usha dia,mcm ku kenal manusia ni.mmg ade ah iras2 bespren aku tu.nak tegor kang takut silap orang lak,xpasal2 tebal muka aku nt.so masa nak kuar tu aku pon sajer la berdiri sebelah dia,kot2 bila nmpak aku mungkin dia teringat aku.muka aku pun takdela beza sgt ngn time kecik2 dulu.sekali aku dengar dia ckp kat mmber dia "$%^#*.." dia cakap tamil daa...ahahah sah silap orang daaa!!

7 comments:

ArieYoS said...

silap plak tulih kat bawah tadi..hmm..besh nih layan blog imah..heheh..semoga maju jaya..

MiSs iiMa said...

aku punyer blog nih biase je..but it's good if u enjoy it :)

john_laabu said...

cam maner tahu dier good ker idakkkk cik imahhh....ader tambah vitamin C takk

MiSs iiMa said...

uih bukan setakat vitamin c,vitamin e, d ,g,k sumer ade..

ijal said...

tak pe imah...good try....cube lg...n sy rs kalo awk byk doa mesti lmbt laun jupe bespren awk tu...mmg seronok kan kalo ingt2 zmn kanak dulu...bak kt org ...sedangkan tmpt jatuh lg kan di ingt..ni kan pula tmpt bermain kan...ceh...mcm karam singh walia lak..hehe

MiSs iiMa said...

cube lagi?nak cube macam mana lagi ijal..

ijal said...

cmne ek..ha..cmni..awk g balik umah lm awk tu n cr la org yg dh lm dok situ n then try a tanye..kalo takleh gak..cr terakhir awk nk cr..awk masuk la segmen jejak kasih..mesti dpt nye la...hehe..gurau je tu imah...