Friday, November 25, 2011

Live life to the fullest??

Hari ni hari Jumaat dan keje pun separuh hari. Walaupun hari lain keje sampai tak nmpak matahari tp tetap suka konsep keje separuh hari pada hari Jumaat. Because that is the only time I have for myself. Yes, mmg sgt penat meniti hari2 keje yg terpaksa kuar pagi2 lagi hntar anak ke rumah MIL dan balik ke rumah hmpir pukul 10 malam setiap hari. Penat sgt! Itulah resam hidup keje di Kolumpu tp rumah di Shah Alam. akibatnya I feel i had lost the quality of time being with my son, own family and most important with my Creator. This is all about time tp sayang, I freely burn them thru the journey to the hectic K-L for the hell MONEY!

I love my decent job,
I love my charming family,
I love my beautiful house..
I just hate the way I live.

What to do.

4 comments:

shye said...

Heheheh. Let's resign !!!

Fatima Saiful said...

same laa kite imah...tp aku ok lagi.sampai rumah pukul 630ptg. sempat laa nk masak segala. kuar umah pukul 630pg/7pg...penat!!!!!!!rumah kompem tak dan nk kemas:((. tp ku tetap sayang rumah aku nih walau tak cantik mane!!!so nk taknak kene laa berulangalik KL-Bangi..

MiSs iiMa said...

Itule syg rumah rumah syg keje..berkorban la diri sendiri hehe..rumah aku tok sah cakp la..bila org dtg je baru nk kemas..klu korang buat serbuan msti kantoi semak dan berabok!cuma nasib baik nya MIL aku masak,so da kurang stress kt situ.tp pastu balik umah stress balik tgk kain baju bertimbun timbun haha..tak habeh2 la keje umah ni

juelee said...

sabo la imah.. aku pun rasa cam letih, bukan letih keje tapi letih ngadap jem.... huhu by the time sampai umah, maen kejap je ngan rayyan, die dah tido adesss...