Saturday, July 05, 2008

Pulang



tetibe hr ni rasa mcm nk apdet blog..tp sebb byk sgt citer nk cakp smpai tatau nk tulis yg mn satu...huhu bole plak camtu.btw aku da selamat pulang ke mesia tanah air tercenta dua minggu lepas as stated in my previous entry.erm..tataulah perasaan camne..should be happy but at the same time sedih, rindu, sayang nk tinggalkan jerman pun ada..as if i have let go some part of my life cewahh..but somehow..i do feel glad to be home :) jumpe famili..adik2 baru, jumpe my cute little ain farhana..and semestinya dpt lepas geram kt mknan2 best yg bole dibeli lagi tak perlu masak sndiri klu teringin.cuma setakat ni belum smpt jumpe mmber2 lama wpun teringin sgt..tunggulah pasni da abih berkabung aku gi ronggeng2 kuala lumpur..ayukk!
gamba kt entry kali ni is the picture taken during my visit to Landesshcau waktu aku stay kt Bingen tumpang rumah Kak Long. tmpt tu lebey kurang mcm taman pertanian..ade macam2 jenis pokok..pokok balak je kot tade.nt aku citer pasal lawatan beramai2 ke tmpt ni in my next entry (bile tuh??).
sekrg da kul 3pagi..erm still in jet lag phase i guess..time2 ni baru nk tdo. erm tp tak jugak kot sebb aku mmg jenis tdo lmbt..bgun awal??sekali sekala huhu..klah kawan2..doakan aku cepat dpt kije..berkat bulan Rejab ni..
Selamat beribadah di Bulan Rejab ya!

4 comments:

ijad said...

dah 2 weeks pun jet lag ke? hahaha

theCekgu said...

hahahahah.. selamat pulang ke pangkuan kodok tersebut.. nanti dah koje cakap la kat aku. hehe...

juelee said...

welcome back to Mesia...aku doakan ko dapat keje ye cik imah..pehtu leh banjerrr aku makannnnn

o_O said...

ewah ewaaaaaaaahhhhhh