Sunday, June 15, 2008

Perpisahan itu Lumrah..


insyaAllah 20hb ni aku bakal terbang balik mesia for good.skrg aku stay kt bingen menumpang kasih kt umah kak long, member baik aku masa kt mrsm taiping.
tetibe mlm ni jiwang kejap..rasa cam rindu kt hidup yg aku da lalui kt jerman ni..suka duka, pengalaman pahit manis..dan juga org2 yg aku sayang..terutama yg selalu ade dekat ngn aku waktu aku susah dan yg sentiasa cuba mmberi yg terbaik untuk aku...aku bersyukur dikurniakan kenangan yg berharga ni, yang aku takkan lupa smpai bile2..terima kasih semua..sy syang kamu..

8 comments:

Anonymous said...

sayang awak juga.. :-)

Welcome home Cik Tie.
Pasti ramai yg merindui senyum tawa cik tie baik di Malaysia mahupun di German.

Perpisahan itu lumrah..
Pertemuan itu kehidupan..

Welcome Home

-2302-

MiSs iiMa said...

org yg tak bernama: tk pasti la ade ke tak yg akan rindu kt cik tie ni isk isk..

Anonymous said...

mesti la ade (itu kehidupan)

In the rhythm of Life, we sometime find ourselves out of tune, But as long as there are friends to provide the melody, The music plays on.

~2302~

abang yang jahat lagi kejam macam komunis said...

selamat pulang ke tanah air...nice to know you fatimah. It is always a great feeling having you around. Ingatla time borak2, lepak2, masak2, gelak2, nangis2, lompat2, lari2, tengok movie, jalan2, makan2, minum2...semuanye laa...haha.

And sorry la kalau ada buat salah kat ko (memang banyak sangat pun!hahaha) tak sengaje.... nak tunggu raya lambat sangat pulak....baik mintak maaf sekarang

See u soon!! all the best to you!!

ijad said...

jgn sedih sangat la haha

MiSs iiMa said...

org tk bernama: adakah awk pun akan merindui cik tie?? 2302 tu no pin bank ke?
abg jahat : sayu sungguh kata2 komunisme mu itu..dont worry aku tkkan lupa semua tu especially time aku berjaya mmbuli ko hoho;) All the best to you too!cepat2 pulang ke mesia ya..
ijad : kesedihan itulah yg buat sy tidak lupa siapa diri saya..cewah!

abang jahat said...

heh....selamat pulang ke malaysia fatimah! aku dah boring nih ko dah takde ... sayang ima ;)

Anonymous said...

sambil2 tu layan la lagu nih.. hehehe..

Angin pantai
Dingin mencengkam
Ombak laut
Mengajak pulang

Di sini ku rindu
Kampung halaman
Yang lama kutinggalkan

Betapa indahnya negeri orang
Tak seindah tanah tumpah darahku
Wajah sanak saudara yang tercinta
Bermain di mataku di kala sepi

Sawah ladang dan pohon nyior
dDengarkanlah jeritan hati
Kuingin nyatakan...
Aku sering merindu belaianmu

::2302::