Saturday, May 03, 2008

cuak dlm enjoy

salam sejahtera (ehem mcm bc berite pulak)
untuk kesekian kali nye blog aku terabandoned lg..almaklumla konon2 sibuk thesislah.tiap2 hri pegi lablah..smpai tade masa lah! risau jgk aku takut2 tk sempt siap..sebb aku pon kdg2 blur dengan ape yg aku buat, risau tkut isi thesis aku ni tk cukup bgus, tak meet standard, tk best ke, tk ley terima akal ke -ish tak smpai kesitu kot heh..bkn ape,bile buat thesis ni terasa mcm byk sgt bnda yg aku tatau, ceteknye ilmu kt kepala ni..tp nk mmbacanye malas, klu baca pun tak paham2 heh..tu pun masih nk mls2 lg..tp at least ni la peluang aku nk menmbh ilmu di dada.belaja bnda bru yg aku harap insyaAllah leh jd ilmu yg berguna in future.supervisor aku pon sgtla helpful..en zamri adalah seorang yg budiman, sportingman lg comelman orgnye..
alhamdulillah semuanye da setel..cuma yg tak setel dan sememangnye mencuakkan aku skrg ni....result tak kluar lg!! waduh berdebar2 sungguh gue..pk2 balik kdg2 menyesal jugk tak buat betul2..tp rasanye da buat betul2 dah ikut tunjuk ajar en zamri,cuma aku tk smpt nk tunjuk kt prof depatmen aku je sebb dia dan aku sibuk mnjang plus aku pulak gatal gi tmph tiket gi glasgow awl plus aku pun serabut ngn masalh tade rumah nk kena merempat plus da malu nk mintak duit kt bapak aku plus tinggal aku sorng je tak abih blajo lg plus asyik tak sihat je demam2 kura plus buat2 tnsion plus kedai Plus da naik harga plus minus ten twenty tertin fortin %&^* haishh nk bg alasan beratus pun bole...tp aku selalu doa mudah2an lembutlah hati prof aku tu bila baca thesis aku dan bermurah la hati nye untuk tak berkire bg markah yg bagus2 untuk thesis ku jua..aminn..terima kasih yg tak terhingga jugk buat kwan2 yg dtg tolong aku kluar rumah termasuklah kak erin yg sponsor makanan..mudah2an murah rezeki korang..
sekrg aku kt Glasgow melawat akak sulung aku yg konon2nye nk smbung Phd kt sini tp terpksa smbung kontrak surirumah satu sem lg kasik can husband dia blaja dlu. terubat rindu kt anak2 buah yg dekat 2 tahun da aku tak jumpe.smpai2 terus gi jln2 round upper side of UK such as Liverpool, Manchester, Durham, York. saving jugak la sebb travel by own car then accomodation pun tumpg tdo umah mmber akak.include pakej mkn sekali hehe.dekat seminggu jln2 then balik glasgow meneruskan rutin biasa..and aku dapt tugas baru sebgai bibik kehormat huhu..bgun tdo je terus ngadap dapo..tdo pun ngadap dapo heh.apepun seronok dpt main2 ngn anak2 buah..amir akif and especially afiq yg br blaja bcakp..entah aku balik mesia pasni..da besar2 baru jmpe semula..
sekarg da nk dekat sebulan aku kt sini..insyaAllah 2 minggu lg aku balik jerman lepas meronggeng kt paris then i'm looking forward to Barcelona yeahh..i guess that will be my last ronggeng2 sebb konfem kena balik da pastu...poket da kering maa..mn mau pegi lg maaa..
below are several pictures taken during jln2 UK aku bru ni..klah nk gi smyg subuh..bai bai

5 comments:

ich bin niemand said...

see you in barca!

MiSs iiMa said...

see you barca!

juelee said...

best iemah.. nak itot..

MiSs iiMa said...

Jom..jom..tk lari barca di kejar haha

Zeti said...

imah..aku baru je melawat fp akak ko.skali tgk muka cam kenal.rupanya ko..keciknya dunia..eheh. jom ar dtg umah aku kt Leeds. naik train. baby aku sihat.sgt suka tendang2 perutni.
Nak rasa bby dlm perut silala kawen cepat2.Ala ko kan ramai peminat.xkan xde sorang ajak kawen..kui22.nama baby dah ade..tp bnyk lak choicenya.
Nntila tggu dia kuar dulu kot