Sunday, May 04, 2008

Afiq Husaini and Ain Farhana

Entry kali ni aku letak some afiq's videos yg aku record ms dok main ngn dia. the quality isnt so good sebb aku guna video henpon je and that's why duration pun tk lama.tk kisahla asal bole layan guna henfon pun senang bole layan bebile.first and second video tu act happened in one time, afiq nmpk comot skit sebb ade luka kt hidung dia.berhingus berdarah nk sntuh pun tk bole..akeett..katanya..kesiannn..then third video tu aku capture sebb suka dengar dia cakp susu,comel je..tp klu tgk2 balik mcm aku pulak yg byk cakp susu heh..tkpe..aku cakp pun cumil jugeee :D

btw td aku baru balik dr carboot..seronok lak shopping hr ni..sempt sambar sweater Next and a cardigan for the Next holiday trip hehe and also some baby girl clothes untuk anak sedare baru aku Ain Farhana yg baru lahir.elok2 lg baju and some of them are still new.

Akhirnye wujud jugk ank sedare pompuan..sblum ni hero2 semua,skrg heroin da muncul..welkam to the world baby Ain..cik tie will be coming bery the soooon to see u lahh :)


Ain Farhana


Cakap-cakap Afiq


Nyanyi-nyanyi Afiq


Afiq susu

4 comments:

ijad said...

susuuuuuuuuuuu hehehe

mawar said...

che tie lelebih ni.. denga sore mu je.

mane peyot??..haa, kasi bukak baju afiq..ihihi

theCekgu said...

huhuhuuhuuhhu... wireless aku dia block streaming... huhuhuhuhu

departingthought said...

aku amik DPLI kat kuitho. staun jer. nanti taun depan baru posting kat skolah. ko bila nak balik ni? tatau nak balik ker? hehehehehe....