Monday, November 07, 2005

raya2005


erm rasa cam da lama benar aku tak update blog aku ni.selalu je sebenarnya aku lewat di sini n baca comment2 yg ade tapi takde mood tul nak ngarang.sekarang dah abih sem baru de masa nak buang kat depan komp ni.lagipun sem lepas aku rasa cam agak mencabar kemalasan aku.terpksa merajinkan diri aku untuk finish up assigments, sem project,buat show and latihan gamelan,catch up study yg aku rasa kali ni sangat blur dalam kuliah kluar n everything had to be done in one time.waduhh tension bangat gue kenkadang.agaknye maybe sebb tade cuti midsem buat aku jadi sasau sikit.bt then ok gakla..time budak u lain tgh penin nak xm sampai de yang tak balik kampung time raya..aku jugak dengan bahagianya sambut raya tahun ni kat serata kampung yang aku ade..xm da lepas hahaa.tambah pulak leh cuti dua bulan.
tahun ni first time aku raya first day kat sungai buloh.suasana raya tu terasa sangat.maklumla sebelum ni selalu raya kat kampung je.tahun ni ade can merasa jahit kain langsir baru,bakar lomang,buat kuih,rumah pun da cat baru.family aku ramai balik..cuma tahun ni nmpaknye kurang sorang.first time raya tanpa dia.sorang adik aku da terlepas gi jordan..teringat pulak kat dia..
gambar kat atas gamba family aku kat rumah.kurang satru family kakak kedua aku coz dia raya rumah mentua.but then kitorang kumpul semua kat kb.amacam ramai tak?hehe sronok oo.duit raya pun dapat banyak haha..

3 comments:

john_laabu said...

best nye beraya kat m'sia..(~~)dah besor2 pun dapat duit raya gak ker...hanta2 la sini sket..anyway selamat hari raya maaf zahir batin

huda_peachyhoney (",) said...

ehem.. heehhehe.. hai, sesaje jer ni.. ko tau laa aku.. sminggu skali jer leh ol.. hehehe.. laa, padan aa aku tgk kat pic tu mcm kurang ajer.. kakak ko yg Dr tu kan yg xda? hihi.. xdapat aku tgk pic dia ngn hubby dia... hihi..nnt kalu ko rajin, letak laa pic depa.. aku xtgk lagi abg ipar ko 2... hehhehe.. okies, daa...

MiSs iiMa said...

abg ipar aku tu kecik je..macam ko huhu..okeh nt aku taruk