Sunday, December 28, 2008

Wisdom Words

Orang – orang yang suka berkata jujur mendapatkan tiga hal, kepercayaan, cinta, dan rasa hormat.~ saidina ali bin abi tholib.

Orang yang tidak menguasai matanya, hatinya tidak ada harganya. ~ khalifah ali bin abi tholib.

Jangan engkau percaya melihat kegagahan seorang lelaki, tetapi jika mereka teguh memegang amanah dan menahan tanganya daripada menganiayai sesamanya, itulah lelaki yang sebenarnya.
~ khalifah umar al-khatab

fikirkan..

7 comments:

taufiq shariff said...

cantik layout baru ko nih

juelee said...

nice layout!

MiSs iiMa said...

taufiq: thanks..tukarla layout fotopages ko jgk hehe

juelee: thanks..tp ko nyer lg meriah!

abg long` said...

slamat tahun baru, bagitau kat adik2 ipar yg nak kawin pakej kawin tahun depan naik harga utk fotografi, sbb fotografer dr UK tikit mahal seyh, kalo nak murah combine la kawin, buat la 3-4 bradik dlm satu majlis, kira cincai la harga, tomyam ,satey kajang, secret resipi ngan apa2 yg takdak kat UK.kawin tu make sure dr may-oct 09, lepas tu fotog. balik UK, ada rezki leh try kamera baru, kamera baru pakai niat shj, takyah ketik2 :)

fizah said...

layout warne cuklet..sweet!

suker tgk gmbr adik ipar imah itu, sejuk mata dan hati..:)

en_me said...

ammvoiii, dah tukar theme baghu erk.. sori me busy tak kesempatan nak singgah2 sinih one uoolsss.. keep it up cek atiem yg muder jeliter ittewww..

patem jeles takleh wat layout kat wordpress said...

cantetnyer rumah baru. coklet2 gitu. hehehe...