Wednesday, October 22, 2008

senyuman Aidilfitri


erm byk bnda nk tulis..tp maybe byk hbs tenaga ms balik keje, i feel so tired to write everything.but still i really wanna jot something to express how happy i am with my life now :). well hari raya baru berlalu..happy to have gathering with my family again..eventhough event raya setakat ni tak pernah berubah, but that is always the time yg aku tunggu2 every year. bukan senang famili besar mcm aku ni nk berkumpul.dalm setahun maybe 3,4 kali je boleh berkampung pecah rumah.itupun sekrg 2 of us da dieksport ke negara asing termasukla askar2 ank buah ku yg nakal2 lg comel2..lgi la jrg kitorang leh completely beraya bersama.but then alhamdulillah, kemeriahan sentiasa ada..bak kata persamaan linearnya 15 beradik = 15 perangai. yg tua sibuk mengemas membebel, yg tak baper tua memekik pakat nk jadi artis..yg muda mudi terlompat2 tolong 'kemas' rumah. tv n radio pun sama naik joint venture kitorang.hehe tu belum campur klu ade anak2 buah yg baya2 pun lebey kurang makcik pakciknya jua huhu.rindu betul..
sebb aku tak larat nk citer pnjg mcm biasa letih,idea tak kluar dsbg..kali ni aku banyk spent masa in editing rather than writing.just click2 siap..tayah pk nk tulis ape.okla hope to spend more time tp mata da berat, bdn da lotih...zzz.zz



5 comments:

Cik Ning said...

Nice picture !
mmg bes time raya... sbb time raya jer anak2 dara leh testing make up kakak diorg punyer.. hihi..
hopefully, all of us will be together again for the next hari raya.

juelee said...

cantet gambo edit.. edit gambo i boley?? *wink*

MiSs iiMa said...

cikNing : insyaAllah tahun depan bertambah lg sanak sedare hehe

Ju: nk tolong edit bole..tp siap nye tataule bile hehe

patem said...

apesal aku rasa muka ko ada dua kali plak.. huhuhu. tak aci..

iQbal said...

kawan..

dia datang tanpa diminta..
dia pergi tanpa disuruh..

ada kawan yang terus lekat sampai bila-bila..
ada kawan yang hilang terus lama entah ke mana..

kawan..

ada diingini untuk berjumpa..
ada yang diminta jangan sekali jumpa lagi..

itulah kawan..

ku kenal kau sebagai kawan..
kau ditemukan oleh Tuhan sebagai teman kepada kawan..

setiap kawan sebagai teman suka dan duka..
kau ketawa dia dengan kawan..
kawan ketawa dengan kau..
begitu juga bila kau nangis
kawan akan jadi peneman..

namun..

pertemuan kawan
perpisahan kawan
semuanya adalah ujian dari Tuhan..