Tuesday, January 10, 2006

Kota Keriangan



hi everybody..ketemu kita lagi.aku rasa aku dah bertambah sihat akhir2 ni..berat pun da naik..sekarang baru nak tehegeh gi joging nk kuruskan badan balik..haha senang ati kot+ asyik mkn sodap je.esok nk raya haji tapi mlngnye tak dapek nk beraya kat kampung cam tahun2 lepas,coz cuti aku ciput sangat,cukup2 tuk raya sehari je.ermm ok ar tu..kurang dapat jugk cuti ye dak..yg takleh cuti tu lagi sian..bertambah2 sianla kat yg kena jadi korban..huhu
sekarang da start sem baru..tahun baru and so azam baru.memandangkan badan aku naik dan result aku jatuh sikit,jd terbitlah azamku untuk menaikan result dan menjatuhkan badan - eh berat bdan.okla tu kan,walaupun impian aku nk gi jerman macam tinggal impian jer..pepun idup mesti terus,kena kuatkan semangat..yeah!
gamba kat sebelah nun tu gamba time aku gi genting ngan family..perh sejuk bangaatt.aku yg pakai dua tiga lapis pun still rasa sejuk sampai ke sum sum petah lagi yg pakai sehelai sepinggang je..sure leh rasa angin masuk kot depan tembus ke belakang.lagipun time tu musim hujan.kabus tak ingat.yg penting yg aku sempat menonjolkan keberanian dan kegentlewoman aku naik space shot n corkscrew.hahaha tu kira cabaran paling takutla.bangga siot.tapi menjerit tak ingat aar sampai nk terkeluar ank tekak..haha.banyak lagi game lain,cuma yg bosan skit bila kena beratur panjang untuk sesatu game.ade tu naik fun kart.beratur punyala berjela..aku rasa dekat sejam beratur,siap kena sign agreement lagi.sekali drive kart tu slow gle.lenguh kaki aku tekan minyak,menyampah tul,buang masa aku je.pepun memang best wp mandi hujan lebat petang tu.cayalah!

6 comments:

teoritikal berfrekuensi said...

uikk cant see the picturelah...main nyorok nyorok ehhh???

MiSs iiMa said...

hehe aah nyorok jap.da kluar dah

teoritikal berfrekuensi said...

hahah check out...ber-maal hijrah di pantai timur di ruang legar blogger aku....

salimna said...

alhamdulillah... barada amruna wa shalaha
"Hikmah tidak akan berpengaruh terhadap kalbu yang merosak." assalamu'alaikumwarahmatullah

"NILAI SESEORANG LELAKI SESUAI DENGAN KEBERANIANNYA; KEJUJURANNYA SESUAI DENGAN KESEIMBANGAN PERANGAINYA; KEPERKASAANNYA SESUAI DENGAN DIRINYA; DAN KESUCIANNYA SESUAI DENGAN rasa MALUNYA."

salimna said...

alhamdulillah... barada amruna wa shalaha
"Hikmah tidak akan berpengaruh terhadap kalbu yang merosak." assalamu'alaikumwarahmatullah

"NILAI SESEORANG LELAKI SESUAI DENGAN KEBERANIANNYA; KEJUJURANNYA SESUAI DENGAN KESEIMBANGAN PERANGAINYA; KEPERKASAANNYA SESUAI DENGAN DIRINYA; DAN KESUCIANNYA SESUAI DENGAN rasa MALUNYA."

hyrza^__^baik said...

oit! lame nye tak update!! :P